top of page

Πώς να εγκαταστήσετε το Webroot στα Windows 10;

Για να εγκαταστήσετε το Webroot στα Windows 10, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα γενικά βήματα. Λάβετε υπόψη ότι τα ακριβή βήματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την έκδοση του Webroot που έχετε και τυχόν ενημερώσεις στο λογισμικό. Από την τελευταία μου ενημέρωση γνώσεων τον Ιανουάριο του 2024, αυτά τα βήματα θα πρέπει να είναι σχετικά:


Κατεβάστε το Webroot:


  • Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο Webroot.

  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Webroot ή δημιουργήστε έναν νέο εάν χρειάζεται.

  • Κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης Webroot.


Εντοπίστε το ληφθέν αρχείο:


Αφού ολοκληρωθεί η λήψη, εντοπίστε το αρχείο εγκατάστασης στον υπολογιστή σας. Είναι συνήθως ένα αρχείο .exe.


Εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης:


Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης Webroot για να εκτελέσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης.


Ερώτηση ελέγχου λογαριασμού χρήστη (UAC):


Ενδέχεται να δείτε ένα μήνυμα Ελέγχου λογαριασμού χρήστη που ζητά άδεια για την πραγματοποίηση αλλαγών στη συσκευή σας. Κάντε κλικ στο "Ναι" για να συνεχίσετε.


Εισαγάγετε τον κωδικό κλειδιού:


Κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό κλειδιού Webroot. Αυτός ο κωδικός κλειδιού παρέχεται συνήθως όταν αγοράζετε Webroot. Εισαγάγετε το όταν σας ζητηθεί.


Ακολουθήστε τις οδηγίες επί της οθόνης:


Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αποδοχή της άδειας χρήσης, την επιλογή επιλογών εγκατάστασης και τη διαμόρφωση ρυθμίσεων.


Αφήστε την εγκατάσταση να ολοκληρωθεί:


Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά.


Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας (αν απαιτείται):


Ορισμένα προγράμματα προστασίας από ιούς απαιτούν επανεκκίνηση μετά την εγκατάσταση. Εάν σας ζητηθεί, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.


Ενημερώστε τους ορισμούς του Webroot:


Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, είναι καλή πρακτική να ενημερώσετε το Webroot για να βεβαιωθείτε ότι έχει τους πιο πρόσφατους ορισμούς ιών. Αυτό βοηθά το πρόγραμμα προστασίας από ιούς να εντοπίσει και να προστατεύσει από τις πιο πρόσφατες απειλές.


Εκτελέστε μια σάρωση:


Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και ενημερωθεί το λογισμικό, εξετάστε το ενδεχόμενο να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση συστήματος για να ελέγξετε για πιθανές απειλές.


Να θυμάστε ότι αυτές οι οδηγίες βασίζονται στις πληροφορίες που ήταν διαθέσιμες από την τελευταία μου ενημέρωση τον Ιανουάριο του 2024. Εάν υπήρξαν αλλαγές ή ενημερώσεις στη διαδικασία εγκατάστασης του Webroot, ανατρέξτε στην επίσημη τεκμηρίωση του Webroot ή επικοινωνήστε με την υποστήριξή τους στο Webroot για την πιο ακριβή και τρέχουσα πληροφορίες.


για περισσότερες άλλες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: αριθμός τηλεφώνου τεχνικής υποστήριξης webroot

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Τι πρέπει να κάνετε εάν ο λογαριασμός σας στο Gmail δεν λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Όλοι έχουν ακούσει για το Gmail και τις δυνατότητές του τα τελευταία χρόνια, αλλά λίγοι το χρησιμοποιούν για τις απαιτήσεις τους. Επί του παρόντος, εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν σωσ

bottom of page