top of page

Πώς μπορώ να κάνω το Google Hangouts να λειτουργεί στο Chrome ή στο Mac μου;

Το Google Hangouts είναι ένα από τα καλύτερα συστήματα για άμεση επικοινωνία που βασίζεται σε μηνύματα. Σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε άμεσα μηνύματα, να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις και να κάνετε πολλά άλλα. Το Google Hangouts είναι πολύ γνωστό στους χρήστες Windows, iOS και Android. Ωστόσο, πολλοί πελάτες αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, οπότε αν είστε ένας από αυτούς και το Google Hangouts σας δεν λειτουργεί σωστά, μην πανικοβληθείτε. Απλώς ακολουθήστε τις διαδικασίες που περιγράφονται παρακάτω για να λάβετε γρήγορη βοήθεια.


Συνήθη προβλήματα όταν το Google Hangouts δεν λειτουργεί:


• Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον υπολογιστή Mac ή Windows σας παρόμοια με αυτά που αναφέρονται παρακάτω.

• Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη σύνδεση.

• Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού φορτώνεται καθώς ξεκινά το Google Hangouts.

• Όταν κάνετε κλικ στον σύνδεσμο Google Hangouts, λαμβάνετε μια ειδοποίηση σφάλματος.

• Αδυναμία πραγματοποίησης τηλεφωνικών και βιντεοκλήσεων.

• Ο ήχος ή το βίντεο έχει διακοπεί απότομα.


Επιπλέον, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο από τα προαναφερθέντα προβλήματα, απλώς ακολουθήστε τις μεθόδους που περιγράφονται παρακάτω για να λάβετε άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε περίπλοκο ή σοβαρό πρόβλημα με το Google Hangouts σε υπολογιστή ή συσκευή Google Chrome, Mac ή Windows.


Τι μπορώ να κάνω εάν το Google Hangouts δεν λειτουργεί στο Chrome;


Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το Google Hangouts προκαλεί προβλήματα με το Google Chrome, επομένως απλώς ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω.


• Ελέγξτε την επέκταση και διαγράψτε όλες τις κρυφές μνήμες, τα cookie και το ιστορικό στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome.

• Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google πριν χρησιμοποιήσετε το Google Hangouts.

• Ελέγξτε την έκδοση του Google Chrome και αναβαθμίστε την επειδή το Google Hangouts δεν λειτουργεί στο Chrome επειδή είναι παλαιότερη έκδοση.

• Αφού απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome, εγκαταστήστε το ξανά.

• Εάν το ζήτημα του Google Hangouts εμφανιστεί ξανά, απλώς χρησιμοποιήστε το Google Hangouts σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.

• Να ελέγχετε πάντα τη διεύθυνση URL και να χρησιμοποιείτε τη σωστή διεύθυνση URL του Google Hangout.

• Καταργήστε όλους τους συνδέσμους αρχείων που έχετε λάβει από το Google Chrome πατώντας Control + J.


Ως αποτέλεσμα, ολοκληρώστε καθένα από τα παρακάτω βήματα και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας αφού ολοκληρώσετε το καθένα και, στη συνέχεια, ανοίξτε το Google Hangout.


Σε Mac, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να διορθώσετε το Google Hangouts που δεν

λειτουργεί:


• Εάν το μηχάνημα Mac σας δεν μπορεί να εκτελέσει το Google Hangouts ή εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εκτέλεση του Google Hangouts στον υπολογιστή Mac σας. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες που περιγράφονται παρακάτω για να λύσετε το πρόβλημα.

• Ελέγξτε τη σύνδεση και την ταχύτητά σας στο Διαδίκτυο, επειδή το Google Hangouts δεν αποδίδει καλά λόγω των χαμηλών ταχυτήτων.

• Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και τα cookie εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari.

• Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον ήχο ή το βίντεο στο Google Hangouts, ελέγξτε τις ρυθμίσεις μικροφώνου και κάμερας στον υπολογιστή Mac σας.


Επιπλέον, οι ακόλουθες τεχνικές μπορούν εύκολα να επιλύσουν ζητήματα που δεν λειτουργεί το Google Hangouts σε Mac, αλλά φροντίστε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας Mac αφού εφαρμόσετε γενικές λύσεις.


για περισσότερες άλλες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: Google Heldesk Number Greece


Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το Avast Antivirus, μπορείτε να καλέσετε απευθείας το Αριθμός τηλεφώνου της έδρας της Aavst.


4 views0 comments

Recent Posts

See All

Τι πρέπει να κάνετε εάν ο λογαριασμός σας στο Gmail δεν λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Όλοι έχουν ακούσει για το Gmail και τις δυνατότητές του τα τελευταία χρόνια, αλλά λίγοι το χρησιμοποιούν για τις απαιτήσεις τους. Επί του παρόντος, εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν σωσ

Πώς να εγκαταστήσετε το Webroot στα Windows 10;

Για να εγκαταστήσετε το Webroot στα Windows 10, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα γενικά βήματα. Λάβετε υπόψη ότι τα ακριβή βήματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την έκδοση του Webroot που έ

bottom of page